Boerum Hill Nest
Located in Boerum Hill, Brooklyn, this project entailed a gut renovation of the two lower floors of a four-story row house. The program included a family room, guest room, play room, bar, mechanical space, new stairs and a new rear garden design. Exterior facade work included a new large opening in the southern facade facing the garden and an integrated sunscreen to shield the interior spaces.

PROJECT INFO

LOCATION   |   Boerum Hill, Brooklyn
SIZE   |   1100 sf
YEAR COMPLETE   |   2010
SCOPE   |   Gut renovation of garden level and first floor of a 4-story row house.

CREDITS

PARTNER IN CHARGE   |   Brendan Coburn
PROJECT TEAM   |   Sarah Ramsey
INTERIOR DESIGN   |   Erin Fearins, Ward Welch, Catherine Brophy
STRUCTURAL ENGINEER   |   Grigg & Davis Engineers, PC
EXPEDITOR   |   J. Callahan Consulting, Inc.
CONTRACTOR   |   EL Contracting, Inc.
PHOTOGRAPHER   |   Francis Dzikowski / ESTO