WALL STREET JOURNAL ON THE MODERN REC ROOM

WALL STREET JOURNAL ON THE MODERN REC ROOM

08/18/2017

In the Wall Street Journal’s recent design article writer Elizabeth Anne Hartman explores the evolution of the recreation room. From basements to attics, spare and otherwise under-used nooks of residences have been co-opted as “getaway bonus spaces.” Hartman points to one of our Boerum Hill brownstones as a prime example of how bringing visual order to the out-of-the-way space can transform it into an oasis. We transitioned this brownstone’s basement into a comfortable, contemporary hang-out space for the family’s teenagers and their friends. By utilizing simple design solutions and selecting kid and pet-friendly flooring and furniture, the space became a true retreat. Read the full article here.

The first photo is from the project featured in the Wall Street Journal, the second is of another transformed getaway space: the cellar of our Boerum Hill Greek Revival project.